ΠΙΕΡΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ
Δραστηριότητες στην περιοχή

Διασκέδαση στη θάλασσα

Θαλάσσια Σπορ

Το καλοκαίρι είναι εδω! Επισκεφτείτε το Κέντρο Θαλάσσιων Σπορ μας και κάντε μια τρελή βόλτα με τζετ σκι, θαλάσσιο σκι, Wakeboard, μπανάνα, σωλήνες, ποδήλατο, κανό, flyboard, σούπα, Wakesurf, Wakeskate, ξυπόλητο ή εκδρομή με σκάφος και συνδυάστε τις διακοπές σας με συναρπαστική διασκέδαση κάτω από τον ήλιο!

Εξερευνήστε τη φύση

Ορειβασία & Πεζοπορία

Οκτώ καταφύγια που δραστηριοποιούνται στον Όλυμπο είναι ιδανικα για να σας μυήσουν στην εξερεύνηση της εκπληκτικής φύσης του βουνού κάνοντας πεζοπορία, ορειβασία ή αναρρίχηση.

Μπείτε στη Δράση

Canyoning & Climping

Το άλμα και η ολίσθηση από τους καταρράκτες στον Όλυμπο είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορείτε να κάνετε το καλοκαίρι. Ο Όλυμπος αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς, και ενδιαφέροντες, ορειβατικούς προορισμούς στην ελληνική επικράτεια.

Εμπειρία για μια ζωή

Ελάτε να κάνετε βόλτα μαζί μας

Εθισμός στην ποδηλασία

με τις καλύτερες προϋποθέσεις!

Η Ολυμπιακή Ριβιέρα έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός προορισμού παγκόσμιας κλάσης για ποδηλατικές διακοπές. Μια ποικιλία από όμορφες μορφές εδάφους, ζεστές καιρικές συνθήκες, ακόμα και ακατέργαστη φύση, μεταμορφώνουν τη Ριβιέρα της Olympus στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό για όλες τις μορφές ποδηλασίας. Η Greece Bike Hotels διασφαλίζει ότι όλα τα ξενοδοχεία της Μεσογείου παρέχουν την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών για τους ποδηλάτες ταξιδιώτες και τα ποδήλατά τους.

< Κάντε κλικ για να κατεβάσετε τις διαδρομές με ποδήλατο στην Olympus Riviera