ΣΧΕΔΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΟΜΙΛΟΥ

MEDITERRANEAN HOTELS

Στον Όμιλο Mediterranean Hotels ανήκουν τα ξενοδοχεία :

Mediterranean Village 5* – Ακτή Καλλιθέας Παραλία Κατερίνης
Mediterranean Princess 4* – Παραλία Κατερίνης
Mediterranean Resort 4* – Βασιλέως Κωνσταντίνου 47 Παραλία Κατερίνης
Mediterranean Olympus 4* – Διονύσου 5 Λιτόχωρο Πιερίας

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Ομίλου Mediterranean Hotels – Pieria, Olympus Riviera προσπαθεί  καθημερινά να περιορίζει σημαντικά τον αντίκτυπο των καθημερινών δραστηριοτήτων των ξενοδοχείων μας στο περιβάλλον. Προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να συμβάλει στη διατήρηση καθαρής της Μεσογείου και να διαφυλάξει τις περιορισμένες πηγές νερού και ενέργειας, προς όφελος δικό μας και των επόμενων γενεών.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Ομίλου Mediterranean Hotels – Pieria, Olympus Riviera γνωρίζουμε ότι υπάρχουν περισσότεροι τρόποι για να συμβάλλει κανείς στην διαφύλαξη του περιβάλλοντος. Ανανεώνουμε διαρκώς την οργανωμένη περιβαλλοντική μας πολιτική και υιοθετούμε κάθε νέα πρόταση που μπορεί να συνδράμει αποτελεσματικά στην προστασία του πλανήτη μας. Με χαρά και ιδιαίτερη τιμή καλωσορίζουμε και την συνεισφορά των πελατών μας σε αυτήν την προσπάθεια.

Στον Όμιλο Mediterranean Hotels – Pieria, Olympus Riviera, λειτουργεί Οργανωμένο Τμήμα Συντήρησης Εγκαταστάσεων με εξειδικευμένους τεχνικούς, μόνιμους υπαλλήλους της εταιρείας, που συνεχώς ενημερώνονται και εκπαιδεύονται στις νέες τεχνολογίες. Αποτέλεσμα της απόφασης αυτής είναι η απρόσκοπτη και η κάτω από συνεχή επίβλεψη λειτουργία των ενεργοβόρων ή μη συστημάτων των ξενοδοχείων μας με σκοπό την μείωση των επιπτώσεων της λειτουργίας των ξενοδοχείων μας στο περιβάλλον. Στην κατεύθυνση αυτήν, ο Όμιλος Mediterranean Hotels – Pieria, Olympus Riviera, με απόφαση του Προέδρου του Κου Βασίλη Λάμπρου, συμβολικά έχει ορίσει ως υπεύθυνο διαχείρισης Περιβαλλοντικών θεμάτων του Ομίλου, υπεύθυνο διαχείρισης των προγραμμάτων “Γαλάζιες Σημαίες” και “Green Key” τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συντήρησης του Ομίλου Mediterranean Hotels.

Στα ξενοδοχεία του Ομίλου Mediterranean Hotels – Pieria, Olympus Riviera, λαμβάνει χώρα ένα οργανωμένο σχέδιο περιβαλλοντικής δράσης, σε τομείς που θα αναπτυχθούν στο παρακάτω “Σχέδιο Οργανωμένης Περιβαλλοντικής Δράσης” του Ομίλου. Το παρών κείμενο υπογράφεται ώς απόλυτη δέσμευση της Διοίκησης του Ομίλου για συνεχή βελτίωση των ενεργειών μας που σκοπό θα έχουν την προστασία του περιβάλλοντος, του οικοσυστήματος, της Γής των Θεών του Ολύμπου, της Γής που δανειζόμαστε από τα παιδιά μας και πρέπει να παραδώσουμε σε αυτά.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Mediterranean Hotels

Βασίλειος Λάμπρου
Αρχιτέκτων Μηχανικός