Δώστε μας την ευκαιρία να οργανώσουμε ο πιο σημαντικό ταξίδι, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ !

Μια όμορφη πολυτελής σουίτα θα σας περιμένει για να περάσετε αξέχαστες στιγμές.

Όλα θα οργανωθούν για να τονίστει η μοναδικότητα αυτού του ταξιδιού! Η καταπληκτική σας σουίτα θα είναι διακοσμημένη με ροδοπέταλα στο king size κρεβάτι σας, καθώς επίσης θα υπάρχει σαμπάνια και φρούτα για να γιορτάσετε την πρώτη νύχτα του γάμου σας.

Και επειδή το  γαμήλιο ταξίδι σας πρέπει να είναι πιο όμορφο και ρομαντικό για να έχετε μία μοναδική εμπειρία, μην διστάσετε να κλείσετε ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα στη θάλασσα στα όμορφα κιόσκια για μια αξέχαστη εμπειρία.

Σας προτείνουμε να δείτε το φανταστικό θέαμα της ανατολής που ανθίζει σαν τριαντάφυλλο κάθε πρωί στον ορίζοντα του Mediterranean Village.

Επίσης σας προτείνουμε να συνδυάσετε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας με όμορφες αναμνήσεις του SPA “VENUS”. Χαλάρωση, ευεξία, ομορφιά σας περιμένουν για να σας κάνουν να νιώσετε μοναδικές εμπειρίες.

Και αν σας αρέσει εκδρομές και περιηγήσεις η θέση του Mediterranean Village σας προσφέρει τη δυνατότητα να έχετε μοναδικές εκδρομές: Όλυμπος, αυτό το μοναδικό μυθικό βουνό των αρχαίων Ελλήνων είναι μόλις 45 χιλιόμετρα μακριά, το αρχαίο Δίον, το χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου, Παλιός Παντελεήμονας, οι καταρράκτες της Έδεσσας, την αρχαία Βεργίνα με τον βασιλικό τάφο του Φιλίππου και το χρυσό της Λάρνακας είναι μερικά  από τα μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε.